Update ontwikkelingen Hof aan de Dijkstraat November 2021

Werkzaamheden Hof aan de Dijkstraat
Inmiddels zijn wij gestart met de voorbereidingen vooruitlopend op het aankomend sloopwerk, welke in januari 2022 daadwerkelijk zal gaan starten. Vervolgens zullen wij omstreeks mei 2022 starten met de feitelijke bouw van de all-electric huurwoningen aan de Dijkstraat.

 

In totaal zullen er 25 woningen worden gerealiseerd, 12 sociale huurwoningen en 13 particuliere huurwoningen. De particuliere woningen zijn op te delen in; 8 levensloopbestendige generatie-woningen op het hof, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen aan de Koemstraat. Alle toekomstige woningen zullen minimaal voldoen aan de huidige BENG-eisen en worden tevens voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Oplevering en verhuur woningen
We zijn voornemens om eind 2022 de huurwoningen op te leveren, deze zijn dan ook per direct beschikbaar voor de verhuur. Let wel, deze opleverdatum is op dit moment een indicatie en zodra we gestart zijn met de bouw van de woningen kunnen we daar meer duidelijkheid over geven. De huurprijzen voor de diverse woningen zijn ook bij de start bouw bekent maar ook de wijze van toewijzen zullen we dan medio mei 2022 bekend maken.